ADORAD ?

Ad-ministratie

Or-ganisatie

Ad-vies

Hallo; mijn naam is Huub Stoot en wil me graag even aan u voorstellen als persoon en als ondersteuner voor uw bedrijf.

 

Als persoon ben ik een doorzetter en perfectionist, daarnaast ook wel realist maar met een creatieve blik voor mogelijkheden. Op mijn eigen wijze sta ik in de wereld en maak graag contact met een vleugje humor maar altijd in respect voor de ander.

 

Als ondersteuner voor uw bedrijf / organisatie maak ik gebruik van de ervaring en kennis die ik bij verschillende organisaties heb opgedaan op het gebied van administratie, organisatie en management.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als administratief medewerker bij een innoverend productiebedrijf. Bij die organisatie - een joint-venture tussen 2 grote internationals - met ongeveer 650 medewerkers,  heb ik ervaring opgedaan in het administreren en de administratieve organisatie van grote bedrijven.

Daarna heb ik als assistent administrateur gewerkt bij een contructiebureau dat naast projectengineering ook handel dreef in machines en onderdelen.

Een voedingsmiddelenproducent was de volgende stap in mijn carriére. Een organisatie met zo'n 65 mederwerkers die naast de productie ook handelde dreef in voedingsmiddelen met grote internationale bedrijven en winkelketens. In die organisatie kreeg ik behalve de verantwoording over verschillende administraties ook de verantwoording over de de automatisering.

Deze kennis en ervaring wil ik volledig en op een creatieve manier inzetten. Voor u.